THE CHASE

Een leuk beweegspel voor iedereen

The Chase is een spel waarmee je flink wat energie kunt verbranden. Kinderen spelen tegen elkaar in twee teams. Ze achtervolgen de karakters Grace en Ralf die op de spots verschijnen in rood of groen licht. De spelers moeten het rode en het groene licht vangen om punten te behalen en te winnen. Ze doen dat op verschillende manieren in dertig verschillende niveaus. In de eerste niveaus vang je het licht door op de spots te stappen en er vervolgens bijvoorbeeld op te springen, te zitten of te drukken met je hand.

Naarmate de kinderen steeds meer niveaus in het spel ontgrendelen, moeten ze het verschil tussen de lichtpatronen op de spots kunnen onderscheiden om het volgende niveau te halen. Op de hoogste niveaus staan de lichtpatronen door elkaar en moeten de spelers snel reageren om het andere team te verslaan. Plaats de spots op verschillende hoogteniveaus zoals stoelen, tafels en trappen om het spel extra uitdagend te maken. The Chase is een fysiek uitdagende hersenkraker die het hart flink laat pompen en mensen van alle leeftijden motiveert om te bewegen.

Video van The Chase

Actieve pauzes

The Chase is een beweegspel waarbij spelers moeten samenwerken en overzicht moeten krijgen. Het kan perfect worden ingezet voor een actieve schoolpauze als kinderen hun energie even kwijt moeten raken. Elk niveau in The Chase duurt ongeveer 30-60 seconden, afhankelijk hoe ver de spots uit elkaar liggen. De twaalf interactieve spots hebben een bereik van twintig meter aan elke kant van de luidspreker, waardoor spelers veel kunnen bewegen. In The Chase heb je zelfs de mogelijkheid om maximaal 24 spots toe te voegen, zodat de deelnemer echt wordt uitgedaagd. The Chase is een populair spel dat iedereen leuk vindt, geschikt voor driejarigen tot ouderen. Het zit vol snelheid en spelplezier!

Lesmateriaal

Hier vind je de handleiding voor The Chase, die je stap voor stap laat zien hoe je moet spelen.